REPUBLIKA E SHQIPERISE
BASHKIA LEZHE

POSTA ELEKTRONIKEBashkia Lezhe me prane nevojave te Moshes se Trete.
25/08/2011 Qendra e Moshes se Trete ne qytetin e Lezhes funksionon prej 3 vitesh. Nje bashkepunim i frytshem midis Bashkise Lezhe dhe Kryqit te Kuq Shqipetar- Dega Lezhe, beri qe ne 4 Shtator 2008 te inaugurohej dhe te fillonte funksionimi i kesaj qendre. Nga nje garazh shume i amortizuar, pas rikonstruksionit qe ju be nga Bashkia Lezhe, u shnderrua ne nje qender ditore mjaft te frekuentuar nga te moshuarit lezhjane. E pozicinuar ne lagjen Beselidhja (ne anen e pasme te Cerdhes se qytetit), tashme kjo qender eshte bere pike takimi e te moshuarve lezhjane ku kane mundesine te marrin nje sere sherbimesh si: - Kafe, Caj falas - Perditesimi me shtypin e dites - Aktivitete integruese si ekskuarsione , festim ditelindjesh, festa etj. - Vizita mjekesore, diskutime mbi tema te ndryshme mbi shendetin. - Lojera zbavitese si domino, tavell, shah. ... Me shume