REPUBLIKA E SHQIPERISE
BASHKIA LEZHE

POSTA ELEKTRONIKEQyteti » 

Pershendetje e
Kryetarit te Bashkise


Të nderuar bashkëqytetarë!

Përshëndetja dhe urimi im i sinqertë do të doja të hynte në çdo vatër qytetare të qytetit tonë të dashur e të ulej këmbëkryq në zemrat e çdo banori Lezhjan.

Kliko per me shume
Bashkia Lezhe dhe KQZ, praktika qe do sigurojne mbarevajtjen e procesit te ardhshem zgjedhor
Ne ambjentet e Bibliotekes Publike te qytetit u realizua sot sesioni i pare i trajnimit te pergjithshem dhe per funksione te veēanta te administrimit te zgjedhjeve, si dhe sesion edukimi per votuesit. Trajnimi, i bere nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, konsistoi kryesisht ne keto tematika: ngritja/funksionia/detyrat e Komisionit Zonal te...
...  Me shume
14/10/2014
Ne kuader te projektit “ Mbeshtetja e Kombeve te Bashkuara per Gjitheperfshirjen ne Shqiperi ”, Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise ne Bashkepunim me PNUD po punojne per...
01/10/2014
Ne diten boterore te moshes se trete Bashkia Lezhe e perfaqesuar nga Kryetari i saj z. Tushaj, si dhe deputetja e Qarkut Lezhe zj. Monika Kryemadhi ishin te pranishem ne qendren e...
30/09/2014
Vete kreu i Qeverise Shqiptare z. Edi Rama zgjodhi diten e sotme per te inspektuar kantieret e shumta te ndertimit te hapura ditet e fundit ne qytetin e Lezhes. I shoqeruar nga...
29/09/2014
Ne nje interviste realizuar ne diten e sotme per njenga televizionet lokale, Kryetari i Bashkise z. Viktor Tushaj informoi publikun e gjere mbi projektet e shumta qe priten te...
24/09/2014
Ambasadori i Suedise ne Shqiperi z. Patrik Svensson shoqeruar nga nje pjese e stafit te tij, z. Mikel Smaci, z. Bashkim Cani dhe z. Erik Andersson realizuan ne diten e sotme nje...